Halis Aras'ın eşi Gülten Aras, Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesinde saat 00.02'de sezeryanla 3 kilo 400 gram ağırlığında ikinci bebeğini dünyaya getirdi.
     Baba Halis Aras, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni doğan bebeğe Necati ismini verdiklerini ifade etti. Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Aras, ''Yeni yılın herkese mutluluk getirmesini isterim. Tabi ki çocuğum da inşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur'' diye konuştu.
     Doktor Ahmet Kireşçi de Gülten Aras'ın normal doğum için hastaneye geldiğini hatırlatarak, ''Ancak bebeğin kalp atışında ani değişiklik nedeniyle acil olarak sezeryanla almak zorunda kaldık. Bebeğin sağlık durumu iyi'' şeklinde konuştu.
     Afşin Devlet Hastanesi'nde ise Davut Kebabçı'nın eşi Ayşe Kebabçı, saat 00.10'da normal doğumla 2 kilo 75 gram ağırlığında bebek dünyaya getirdi. Aile bebeğe ''Yemliha'' adını verdi. Anne Kebabçı, yeni yılın ilk dakikalarında doğum yaptığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
     Bu arada Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, aileyi hastanede ziyaret etti. Ailenin çocuklarına ''Yemliha'' ismini vermesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Aydoğan, ''Bilindiği üzere Yemliha ismi Eshab-ı Kehf'te geçen 'yedi uyurlar'dan biri. Biz de belediye olarak çocuklarına 'yedi uyurlar'ın ismini veren ailelere altın hediye ediyoruz. Yeni yılın ilk dakikalarında doğan bebeği de bu şekilde ziyaret etmiş olduk. Anne ve babayı tebrik ediyorum. İnşallah yavrumuzun bahtı da açık olur'' diye konuştu.