Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, ilçeye bağlı köylerde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek sohbet etti, sorun ve isteklerini dinleyerek gönüllerini aldı.

Geçen yıl başlattığı uygulama ile belirli günlerde köy ziyaretlerine devam eden Kaymakam Ali Doğan, beraberinde Nüfus Müdürü Osman Ergin ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Sağlamer ile birlikte Örencik, Kabalı, Kıyılı ve Yankı köyünü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Doğan, sorun ve istekleri dinleyerek çeşitli hediyeler verdi.

Kaymakam Doğan, yaşlı vatandaşlara; Sağlığınız nasıl?”, “Size bakan kimse var mı?”, “Emekli maaşınız ya da sosyal güvenliğiniz var mı?”, “Huzurevine yerleşmek ister misiniz?”, "Herhangi bir ihtiyaç veya talebiniz var mı?" sorularını sorarak, devletin her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Yaşlı, gelemeyecek durumda olanlardan, yasal olarak gerekmedikçe resmi işlemler için ilçe merkezine gelmemelerini isteyen Kaymakam Doğan, "Siz muhtarlarınıza talebinizi iletin, biz onun aracılığıyla sizlere memur göndeririz." dedi. Doğan, yaşlı vatandaşların ihtiyaç ve talepleri konusunda sık sık not aldırdı.

Yaşlı vatandaşlar, ilk defa evlerine kaymakam geldiğini belirterek, "Allah razı olsun, kaymakamımızın bizleri evimizde ziyaret etmesi çok mutlu etti. Bizlerle evladımız gibi yakından ilgilenerek sorun ve isteklerimizi dinledi. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu.