Timurbanga, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ta çadır kentte ve evlerde kalan Suriyelilere için yaptıkların yardımların devam ettiğini belirtti.
     Suriyelilerin içinde bulundukları durumu düşünerek, ''Kardeş Aile'' projesi başlattıklarını anımsatan Timurbanga, şunları kaydetti:
     ''Kampanyamızdaki sloganımızı, ''Donuyoruz Abi, Lütfen Bize Evinizi Açın' olarak belirledik. Proje kapsamında ailelerimiz evlere alalım, boş olan dairelerimiz de varsa oralara yerleştirelim istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı da bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.''
     Dernek olarak şu ana kadar Suriyelilere 13 Milyon TL değerinde yardım ulaştırıldığını anlatan Timurbanga, Kahramanmaraş olarak ise 710 bin TL değerinde 43 bin adet giyim malzemesini Suriyelilere ulaştırdıklarını ifade etti.
     ''Her Evden Bir Halı'' projesi kapsamında da çadır kentte kalan Suriyelilere 450 adet halı bağışında bulunduklarını dile getiren Timurbanga, ''Yardımlarımız toplanmasında başta hayırseverler olmak üzere basın mensuplarının büyük emeği var. Türkiye'ye sığınan Suriyelilere devletimiz sahip çıkıyor. Yapılan yardım çalışmalarda bize desteğini esirgemeyen Vali Şükrü Kocatepe, bürokratlar, dernek gönüllülerine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Arakan Müslümanları, Gazze ve Somali için başlattığımız kampanyalar kapsamında da 72 bin TL nakit yardım gönderildi'' şeklinde konuştu.