Yozgat merkeze bağlı Sağlık köyü Muhtarı Nevzat Yazan ve köy imamı Cengiz Taşdemir öncülüğünde düzenlenen Kutlu Doğum programı yoğun ilgi gördü.

Köy camisinde cuma namazına müteakip okunan Mevlid-i Şerif'in ardından ilahiler seslendirilerek Kutlu Doğum programı kutlandı. Din görevlisi Süleyman Demir, yaptığı konuşmada, Peygamber Efendimiz(sas)’in yaşantısını ve ahlakını anlattı. Demir, “Dengeli yaşama herkesin riayet edilmesi gerekir. Peygamber Efendimiz her zaman dengeli yaşamış, oruçta, ibadette, yeme içmede ve yaşamın içerisinde dengeli hareket etmiştir.” dedi.

Konuşmaların ardından davetlilere etli pilav ayran ve tatlı ikram edildi. Programa Yozgat İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Ziyaettin Özdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lütfi İbiş, TKDK İl Koordinatörü Selim Türker, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ali Açıkgöz, İl Genel Meclisi Üyesi Ümit Şahbaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fazlı Açıkgöz, MHP milletvekili adayı Mehmet Ali Çakır, CHP Milletvekili Adayı Zeynep Kılınçarslan, CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım, MHP İl Başkan Yardımcısı Ferhat Altan, çevre köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.