Manisa’da genel bayramlaşma Polisevi Lokali’nde yapıldı. Bayramlaşma törenine Vali Erdoğan Bektaş, CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Albay İsmail Fahri Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mümtaz Kahya, Baro Başkanı Ali Arslan ve protokol katıldı.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Vali Erdoğan Bektaş, vatandaşları trafikte araç kullanırken dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bektaş, “Birincisi yolda uyumayacağız. Uykumuz gelince 15 dakika da olsa yol kenarına çekip dinleneceğiz. Bu bize en az iki saat kazandırır. Emniyet kemerlerini arka koltuklar dahil ihmal etmeyeceğiz. Hız sınırlarına uyacağız. Bu söylediğim üç şeyin de bir maliyeti yoktur. İnsana da bir eziyeti yoktur. Fakat bu üç konuya uymamanın o kadar ağır faturaları var ki, onu biz yaşadık ve hissettik. Herkese hayırlı bayramlar ve hayırlı yolculuklar diliyorum.” dedi.

Protokol daha sonra Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sevgi Evleri 0-12 yaş Çocuk Yuvası’nda kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Protokol üyeleri Sevgi Evleri'nin ardından Vakıf Huzurevi ve Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi’ni ziyaret ederek bayramlaştı.