Kayseri’nin Sarız ilçesinde geleneksel hale gelen bahar şenliğinin ikincisi, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirildi.

Bahar şenliğine, Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu başta olmak üzere, Kaymakamı Mehmet Halis Aydın, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İbrahim Halil Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökhan Türkdönmez, İlçe Halk Eğitim yetkilileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Sarız’da görevli birim müdürleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu katıldı.

Bahar şenliğinin açılış konuşmasını yapan CHP'li Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, "Sarız Belediyemiz ilçemizde bulunan tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi parti kadın kolları ve herkesimle birlikte hiçbir ayrım gözetmeden, ilçemiz ile ilgili her alanda önemli çalışmalar yapılmaktadır. Özellikle eğitim programları, eğitim seminerleri, el sanatları kursları alanında ki çalışmaları ile sosyal ve kültürel alanda önemli ilerlemeler kaydetmiştir. Şimdi açılışını yapacağımız herkesin katkı sunduğu ve işbirliği ile gerçekleştirilerek geleneksel hale gelen 2. geleneksel bahar şenliğinde bir kez daha sosyal ve kültürel alanda birlik ve beraberlik içinde Sarız halkımızı bir araya getirmeye başladık. Birkaç gün sürecek olan şenliğimizde stantlarımızın yanı sıra çeşitli gösteri ve konserlerde düzenlenmiştir. Bu anlamda katılımları ile şenliğimize anlam katan tüm sivil toplum kuruluşlarına, siyasi parti kadın kollarına, özel eğitim kurumlarına teşekkür ediyorum." dedi.