Konya’nın Beyşehir İlçesinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Turak için anma programı düzenlendi.

18 Ocak 2015 tarihinde Konya’dan Beyşehir’e MHP Konya İl Kongresinden gelirken minibüs ve kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden Turak için Beyşehir Ülkü Ocakları tarafından Göl Düğün salonunda bir program düzenlendi. Programa MHP Genel Sekreteri ve MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya milletvekili adayı Süleyman Şenol, MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Erkin, MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanı Tuğrul Coşkun, partililer, ocak mensupları ve öğrenci arkadaşları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Elkin, trafik kazasında kaybettikleri Turak’ın, Çukurova’nın bağrından kopup yolu Konya Ovası'na düşen bir ülkü çiçeği olduğunu ifade ederek, “Yiğitliğin, delikanlılığın kitabı yazılsa ilk sayfada adı yer alacak bir devdi o" diyerek devraldığı şerefli bayrağı son nefesine kadar taşıdığını söyledi.

Konuşmaların ardından Serhat Turak için Yasin-i Şerif okundu. Gecede Babası ve arkadaşları Gözyaşlarını tutamadı. Arkadaşları tarafından hazırlanan video sunumunda salondakilere Serhat Turak’ın nasıl bir ülkücü olduğunu anlatmaya çalıştı. Programın sonunda Serhat Turak anısına düzenlenen şiir yarışması ve turnuvada dereceye giren isimlere ödüller verildi.