Ufuk Sağlık- Sen Aksaray Temsilciliği tarafından organize edilen iftar programı yaklaşık 250 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sendika üyelerinin aileleri ile birlikte katıldığı iftar yemeği, dualarla başladı. Yemek sonrası konuşma yapan Ufuk Sağlık Sen Aksaray Temsilcisi İbrahim Köse "Ramazan'ın manevi ikliminin farklı bir güzelliğe eriştiği dostlar meclisinde Ramazan ayına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu vesile ile idrak ettiğimiz kutlu zaman diliminin bütün bir insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Sendika olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Köse, şöyle devam etti: "Ufuk Sağlık- Sen olarak geçtiğimiz eğitim öğretim yılı içerisinde siz değerli üyelerimizle birlikte ortak akıl toplantıları, seminerler, doğa yürüyüşleri, geziler, piknikler düzenleyerek sosyal sendikacılık kavramının içini doldurduk. Sosyal faaliyetlerin yanı sıra üyelerimizin özlük haklarını korumak için girişimlerde bulunduk. Mesleğimizin standartlarını yükseltebilmek için hazırladığımız projeler ve eylemlerle sendikamız, adına yakışır bir yıl geçirmiştir. Hız kesmeden faaliyetlerine devam edecektir."