Malzemeler:

300 gram az yağlı pastırma
2 adet domates
2 adet sivri biber
1 adet limon
½ bağ maydanoz
1 yemek kaşığı tereyağı

Yapılışı:

Soyulan  domatesler ve çekirdekleri ayıklanan biberler yemeklik doğranır. Dikdörtgen şeklinde kesilen yağlı kağıdın üzerine koyulur. Domates ve biberlerin üzeri 3  dilim pastırmayla kapatılır. Pastırmanın üzerinebir dilim limon, bir çay kaşığı tereyağı ve bir tutam maydanoz koyulur. Malzemeleri içine koyduğumuz yağlı kağıt  katlanıp kenarları içe doğru kıvrılarak kapatılır ve fırın tepsisine  yerleştirilir. Aynı şekilde diğer kağıtta pastırmalar da hazırlanır, fırına  koyularak pişirilir. Kağıtta pastırma sunuma hazırdır.