Malzemeler:
300 gram az yağlı pastırma
2 adet domates
2 adet sivri biber
1 adet limon
½ bağ maydanoz
1 yemek kaşığı tereyağı
Yapılışı:
Soyulan
domatesler ve çekirdekleri ayıklanan biberler yemeklik doğranır.
Dikdörtgen şeklinde kesilen yağlı kağıdın üzerine koyulur. Domates ve
biberlerin üzeri 3 dilim pastırmayla kapatılır. Pastırmanın üzerinebir dilim limon, bir çay kaşığı tereyağı ve bir
tutam maydanoz koyulur. Malzemeleri içine koyduğumuz yağlı kağıt
katlanıp kenarları içe doğru kıvrılarak kapatılır ve fırın tepsisine
yerleştirilir. Aynı şekilde diğer kağıtta pastırmalar da hazırlanır,
fırına koyularak pişirilir. Kağıtta pastırma sunuma hazırdır.