Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan’da mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi. Çerçioğlu, vatandaşa hizmet odaklı çalıştıklarını söyledi.

Bu toplantıların devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu, il genelinde olduğu gibi Bozdoğan’da hiçbir mahalle muhtarının sıkıntısı kalmayacağını söyledi. Çerçioğlu, “Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşa hizmet odaklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda her zaman muhtarlarımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Muhtarlarımızla birebir görüşerek, sorunlarını en kısa sürede çözüyoruz. Tüm Aydın’da olduğu gibi Bozdoğan ilçemizde de önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Desteğimiz ve hizmetlerimiz muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda devam edecek.” şeklinde konuştu.

Her zaman yanlarında olan Çerçioğlu’na teşekkür eden Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın da, “Bozdoğan’a önemli yatırımlar yapan Başkan Çerçioğlu’na, tüm muhtarlar ve Bozdoğan halkı adına teşekkür ederim.” dedi. Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi bürokratları da katıldı.