Demokrasi çınarının köklerine en yakın dalları olduğunu söyleyerek muhtarların her fırsatta önemine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çağlayancerit ilçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Başkan Erkoç toplantıda yaptığı konuşmasında; “Kahramanmaraş il sınırı olarak Türkiye’nin en geniş büyükşehirlerinden bir tanesiyiz. Oldukça geniş bir hizmet ağımız var. İlçelerin sorunlarının tespiti açısından muhtarlarımıza büyük görev düşüyor.” dedi. 

Büyükşehir Belediyesi’nin Çağlayancerit ilçesinde kanalizasyon ve asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Erkoç sözlerini şöyle sürdürdü: “Büyükşehir Belediyemiz tüm ekipleriyle sahada. Omuzlarımızdaki yükün büyük olduğunu biliyoruz. Fakat omuz omuza vererek üstesinden geleceğimize de inanıyoruz. Kahramanmaraş’a en iyi hizmetleri yapmaya gayret gösteriyoruz.”

Toplantının sonunda talep ve sorunları paylaşan Çağlayancerit ilçesi mahalle muhtarları kendilerine ayırdığı vakit için Başkan Erkoç’a teşekkür etti.
Küçükcerit Sıcak Asfalta Kavuşuyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Çağlayancerit mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından Büyükşehir Belediyesi’nin Küçükcerit Mahallesinde yapımına başladığı sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.