Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gürsel Paşa mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını denetledi.

Başkan Karalar yaptığı açıklamada, Gürsel Paşa’nın büyük oranda yenilenen bir mahalle olduğunu belirtti. Karalar, son haftalarda yapılan çalışmayla bölgeye 11 bin ton asfalt dökümü yapıldığını açıkladı. Mahalle Muhtarı Ali Keser, asfalt ekibinin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Karalar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Muhtar Keser, “Başkanım Gürsel Paşa’ya sizin gibi hizmet veren bir belediye başkanı hiç gelmemişti.” dedi.

Başkan Karalar, “Ben yapılan işi bizzat yerinde görmeli, kontrol etmeliyim. Bu çalışanlarımıza yönelik bir güvensizlik falan değil. Benim çalışma metodum bu. Yerinde görmezsem huzursuz oluyorum.” diye.

Bir vatandaşın asfalt çalışması yapan ekibin kendi evinin bulunduğu sokağa asfalt yapılmadığı yönündeki şikâyetini dinleyen Başkan Karalar, vatandaşın sokağına asfalt yapılmamasının gerekçesini ilgili ekiplerden bizzat dinleyip yerinde incelemeler yaptı. Sokağa asfalt dökülmemesinin gerekçesinin altyapıya yönelik bir kısım kazı çalışmalarının sürmesi olduğunu gören Başkan Karalar, şikâyetçi vatandaşı cep telefonundan arayarak bilgi verdi.