Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pınar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Karalar, birim müdürlerine not aldırarak mahallenin sorunlarının bir an önce çözülmesini istedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Füze Selami Çok Amaçlı Spor Kompleksi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik, mahallesinin sorunlarını anlattı. Çelik ayrıca mahallesinde ihtiyaç sahibi 3 engelli vatandaşa akülü sandalye veren Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

Ömrünün her anını halkla içiçe geçirdiğini belirten Başkan Karalar, Seyhan'ın çok sorunu olduğunu ve bu sorunları çözmek için seçildiğini söyledi. Karalar, "Birbirimize kapris, kompleks yapmayacağız. Bizim işimiz iş üretmek, iş yapmak. Bizim işimiz size hizmet yapmak. Ben ömrümün her anını, her saniyesini halkla geçirmiş bir insanım. Biz Seyhan'ı berbat halde bırakmadık. Biz berbat halde aldığımız Seyhan'ı düzeltmeye geldik." ifadelerini kullandı.

Haftanın 4 gününü mahalle gezilerine ayıran Karalar, bu gezilerde çeşitli sözler veren Başkan Karalar'dan vatandaşlar en çok kapalı semt pazarı istedi. Pınar Mahallesi'nde bu konuda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Karalar, semt pazarı modelini mahalle halkına sordu. Mahallelinin beğendiği kapalı semt pazarı modelinin yapılacağını söyleyen Başkan Karalar, 5 yıl içerisinde yeri olan hiç bir yerde kapalı semt pazarı sorunu kalmayacağını belirtti. Konuşmaların ardından Başkan Karalar, birim müdürleri ile birlikte ve mahalledeki sorunlu bölgeleri gezdi.