Her hafta değişik mahallerde halk günü düzenleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bugün Sümer Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Halk günlerini mahallerde yaptıklarını belirten Başkan Karalar, amaçlarının öncelikle halkla bir araya gelmek ve sorunlara anında çözüm üretmek olduğunu söyledi. Başkan Karalar, "Halk günlerini mahallerde vatandaşımızın arasında yapıyoruz. Burada öncelikli amacımız halkla iç içe olup sorunları görüp, anıda çözüm üretmek. Bugüne kadar yaptığımız ihalelerden geçmişe oranla belediyenin kasasında 23 milyon lira daha fazla para kaldı. Seçim çalışmalarında belediyelerin yapması gereken işleri pahalı yaptığını söylemiştik. Göreve gelir gelmez harcamaları düzenledik." ifadelerini kullandı.

Yapılan ve yapılması planlanan projeler ile ilgili bilgi veren Karalar, "Çöpleri konteynerlerini yer altına aldık. Bu sene 7 tane kapalı semt pazarı yapıyoruz. Bu bölgede de yer arıyoruz, bulursak hemen yapacağız. 5 yıl içerisinde temiz güneşte kavrulmadığınız, yağmurda ıslanmadığınız kapalı semt pazarları yapacağız. 7 mahalleyi kurtaracak bir proje inşallah bu sene Adana Kent Meydanı Projesini bitireceğiz. Kasaplar ve balıkçılar pazarını rezalet halinden kurtaracağız." şeklinde konuştu.