Termespor'u ziyaret eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul hem söz verdiği pirimi dağıttı, hem de futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Başkan Şenol Kul, yardımcısı Sezai Uzun ile birlikte Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Termespor futbolcularını antremanda ziyaret etti. Termespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kambur, Termespor As Başkanı Bahattin Karakaş, Kulüp Müdürü Yavuz Kambur, teknik heyet ve futbolcuların da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kul son iki haftada aldığı başarılı sonuçlardan dolayı futbolculara söz verdiği pirimi dağıttı.

TERMESPOR İLÇEMİZİN PARLAYAN YILDIZI
Pazar günü Termesporun kendi sahasında oynayacağı Sinopspor maçından dolayı futbolculara başarılar da dileyen Başkan Kul: "Termespor ilçemizin gözbebeğidir, ilçemizin parlayan yıldızı ve onur vesilesidir. Başarılarının devamlı olması için biz de belediye olarak elimizden geleni yapıyor ve yapacağız" dedi.

Termespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kambur ziyaret ve desteklerinden dolayı Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a teşekkür ederek:"Termesporumuzun buralara kadar gelmesinde Belediye Başkanı Şenol Kul'un maddi ve manevi emekleri çok büyük, kıymetli emeklerini boşa çıkarmamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.