İstiklal Mahallesi Muhtarlığı'nda Binevler, 12 Şubat, Haydarbey, 5 Nisan, Cumhuriyet mahallelerinin muhtarları ile bir araya gelen Başkan Poyraz, muhtarların sıkıntılarını dinledi.

 Zaman zaman muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Poyraz: “Bugün şehrimizde 90 tane mahallemiz var. Mahalle toplantılarımızın haricinde belli bölgelerde muhtarlarımızla bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinliyoruz. Belediye olarak o mahallelerde yaptığımız hizmetleri ve yapılması gerekenleri ortaya koyuyoruz. Şu anda hangi mahallemize neler yapmışız, neler yapılıyor ve neler yapılacak? Bu sorularımızın cevapları kayıt altına alınıyor. Arkadaşlarımız hem yaptıkları çalışmaları hem de yapılmakta olanları hem de yapılması gerekenleri sıralıyorlar, resimliyorlar ve arşivliyoruz. Mahalle muhtarlarımızla bir araya geldiğimiz zamanda da bizim gözümüzden kaçan bir şey olup olmadığını kontrol etmiş oluyoruz” diye konuştu. 

 Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın muhtarlarla bir araya geldiği toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan Kara, Mustafa Uzunlar, Belediye Meclis üyeleri ile belediye birim müdürleri ve sorumluları katıldı.