Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, mahalle buluşmaları devam ediyor. Çamlıca, Şentepe, Yassıhöyük mahallelerinden sonra Esentepe mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Mürsel Yıldızkaya, belediyede işleri yoluna koyduklarını, bundan sonraki süreçte Polatlı’yı Anadolu bozkırının parlayan yıldızı yapan çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Esentepe Mahallesi halkına hitap eden Başkan Yıldızkaya, "Esentepe’nin sorunlarını biliyorum, sizlerin taleplerini biliyorum. Sizlerin isteklerini yerine getirmek, sorunlarını çözmek için tüm belediye olarak çalışıyoruz. Verdiğiniz destekle sizlere hizmet etme imkanı verdiniz. Bize olan güveninize layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Polatlı’nın sorunlarını çözmekte kararlıyız. Belediyemizi düzene koyduk. Bundan sonraki toplantılarımızda daha güzel çalışmaların bilgisini vereceğiz. Şehrimizi anadolu bozkırının parlayan yıldızı yapan çalışmaları konuşacağız. Bu Polatlı'mıza hizmet sürecidir." dedi.

Başkan Yıldızkaya’nın geleceğini öğrenen halk, 102 bloklarında bulunan kahvehaneyi doldurdu. Başkan Yıldızkaya, buluşmada Esentepeli vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi, çözüm üretti. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz, MHP İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç, Belediye Meclisi üyeleri Eşref Yücel, Tekin Çelik, Esentepe Muhtar Vekili Yılmaz Kılıç, Gülveren Mahallesi Muhtarı İlhan Üstün, belediye müdür ve daire amirleri ile mahalle halkı katıldı.