Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Vali İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katılıp vatandaşlarla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde Bakan Kılıç ve Vali Şahin, önce protokol üyelerinin ardından vatandaşların, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile sivil toplum temsilcilerinin bayramını kutladı.

Bayramlaşma törenine, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz, Yatarım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Murat Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.