Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Gülbahçe Camii çevresinde kamulaştırma sonucu elde edilen alana yapılan park hizmete açıldı.

Gülbahçe mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şunları dile getirdi: “Osmangazi’deki mahallerimizin bir çoğu, çarpık ve yoğun yapılaşmanın bir sonucu olarak adeta nefes alamaz durumda. Bizlerde Osmangazi Belediyesi olarak bu mahallelerimize nefes aldıracak park, meydan ve yeşil alan çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Gülbahçe mahallemizdeki çalışmamızda böyle bir çalışma. Cami çevresinde bulunan iki binayı kamulaştırarak yıktık ve yerine vatandaşlarımızın faydalanacağı küçükte olsa bir park yaptık. Yeterlimi, tabi ki değil ancak, adım adım bu çalışmalarımız sürecek. Bundan sonra da cami çevresindeki diğer binaları, vatandaşlarımızla anlaşarak kamulaştırıp parkımızı genişleteceğiz. Gülbahçe mahallemize hayırlı olsun.”

Gülbahçe Mahalle Muhtarı Bayram Saygılı ise mahallede sosyal donatı alanlarının yok denecek kadar az olduğunu belirterek, “Başkanımız, cami çevresindeki binaları kamulaştırarak mahallemize vatandaşların birlikte vakit geçirebileceği, çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri bir yeşil alan, park kazandırdı. Aynı zamanda çevresini açarak camimize nefes aldırmış oldu. Yapmış olduğu hizmetler için mahalle halkım adına kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.