Göreve gelmesinin üzerinden 14 ay geçmesine rağmen henüz elle tutulur bir hizmet yapmayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün projeleri ne durumda? Söz verdiği projelerden hiç birini gerçekleştirmeyen Hayrettin Güngör, prohelerini gerçekleştirmeye ne zaman başlayacak?

Haber46 olarak sorumlu gazetecilik gereği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün projelerini sorgulamaya devam ediyor ve soruyoruz:

Sayın Başkan. Ağcalı Millet Bahçesi konağı projeniz ne durumda? "Aliya İzzetbegoviç Parkının hemen altında 200 dönümlük park alanı var. Orayı da Aliya İzzetbegoviç Parkına katacağız. Sağolsun Fatih Başkan yapmış, o parkı genişleteceğiz ve vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Böylece şehrimiz nefes almış olacak" demiştiniz.

Ağcalı Millet Bahçesi projenize başladınız mı? 14 ayda 200 dönümlük projenizin ne kadarını yaptınız? Projeniz hangi aşamaya geli? 200 dönümün kaç dönümünü bitirdiniz? Vatandaşa seçim öncesi verdiğiniz sözünüzü tutacak mısınız?

Her haberimizde olduğu gibi eğer verecek cevabı varsa Sayın Başkan Hayrettin Güngör'ün konuyla ilgili açıklamasını aynı alanda ve manşetten vatandaşlarımıza duyurmaya hazırız.