Dün, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin yağmurların başladığı bir zamanda asfalt dökmesini eleştirdiğimiz haber bize 2019 yılı başında Kahramanmaraş'taki bozuk ve sıkıntılı yolları yorum kısmına yazabilirsiniz başlığıyla yaptığımız haberi hatırlattı.

Kahramanmaraş'ta bozuk yollardan ve çukurlardan muzdarip olan çok sayıda okuyucumuz bize sürekli olarak yazıyor ve yolları gündeme getirmemizi istiyordu. O dönemde 'Kahramanmaraş'taki bozuk ve sıkıntılı yolları yorum kısmına yazabilirsiniz' başlıklı bir haber yaptık. 2 Ocak 2019 tarihinde yaptığımız habere gelen yüzlerce yorum durumun ne kadar vahim olduğunu ortaya koymuştu.

Durum bu gün de geçen yıldan daha iyi değil. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne sesleniyoruz. Çalışanlarınızı Haber46'nın üzerine salacağınıza sahaya salın. Yollardaki binlerce çukuru kapatın. Doğru zamanda doğru işler yapın. Milletin parasını çarçur etmeyin.Kahramanmaraş'a hizmet etmek için, Kahramanmaraş halkından topladığınız vergileri doğru harcayın.

Müdürlüğünüzde haberlerimize cevap verecek kapasiteye, bilgi ve birikime sahip bir yetkili yok mu? Çalışanlarınızı siz mi sosyal medyadan Haber46'ya saldırmakla görevlendirdiniz? Yaptığımız haberlerde yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız neden cevap vermek yerine susuyorsunuz? Yok haberimiz doğruysa neden çalışanlarınızı susturmuyorsunuz?

Bir Defa Daha Ve Siz Dahi Anlayın Diye Tane Tane Yazıyoruz:

1. Yağışlı havalarda asfalt yapılmaz. Yağışlı havalarda yapılan asfaltın ömrü uzun sürmez.

2. Yağış olmasa bile bu mevsimde asfalt yapmak doğru değildir. Sıcak asfalt da dökseniz bu durum değişmez. Dökülen asfaltın üzerine hem de bir iki gün içinde yağmur yağarsa o asfaltın ömrü azalır.

3. Bu şehirde yol yapmak için 7-8 aylık bir dönem vardır. Gerekirse bu dönemde 3 vardiya yaparak, gece gündüz çalışacak, ama yağmurda asfalt yapmayacaksınız.

4. Sizin gibi canı istediği zaman asfalt yapanlar yüzünden, şehrin yolları köstebek yuvası gibi olmuştur. Üzerimize saldığınız çalışanlarınız ve Belediye Başkanınız da dahil olmak üzere -yakıt parası da bizden çıkmak şartıyla- şehrimizin yollarını, cadde ve sokaklarını gezmeye davet ediyoruz. Yanlış zamanda döktüğünüz o asfaltların ne durumda olduğunu birlikte görelim.

5. 100 metre parke yapsanız hizmet diye bunu okuyucusuna aktaran Haber46'yı yaptığınız yanlışları gündeme getiriyor diye susturmaya çalışmanız, üzerimize saldığınız maaşlı çalışanlarınız umrumuzda bile olmaz. Biz Hak için Halkın yanında olma konusundaki kararlılığımızdan bir milim bile geri durmayacağız.

6. Haber46'yı size yalakalık yapmak için değil, Halkın dertlerini, sorunlarını, isteklerini dile getirmek için kurduk. Sizi överken iyi, eleştirdiğimizde kötü oluyoruz, öyle mi? Kusura bakmayın ama biz sizin baktığınız yerden kötü olmaya razıyız. yeter ki milletimizin gönlünde olmaya devam edelim.

Sonuç Olarak!

Geriye doğru baktığınızda 15 yılda Haber46'nın, yaptığınız her güzel haberi alkışladığını, her yanlışınıza da yanlış dediğini göreceksiniz.

Bu dün nasılsa bu gün de aynı şekilde devam edecektir.