Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin tüm il genelinde ilçe ve mahallelerde yol ve asfalt yapım çalışmaları devam ediyor. 

TEVEKKELİ YOLU DA ASFALTLANIYOR

İl genelinde adeta bir seferberlik başlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan yeni yollar ve kavşaklar ile yol genişletme çalışmaları yaparken, diğer taraftan da asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Dulkadiroğlu İlçesi Tevekkeli Mahallesi Grup Yolunda reglaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince 10 metre eninde 13 kilometre uzunluğundaki yolda asfalt serim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, yolda olası bir kazaya meydan vermemek adına gerekli işaretler konularak levhalandırma çalışmaları da yapıldı.

BEYOĞLU SARILAR YOLU ASFALTLANDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Türkoğlu İlçesi Beyoğlu Mahallesi Sarılar-Karalar Grup Yolunda asfalt çalışmaları devam ediyor.

İl genelinde yapılmakta olan yol yapım ve asfalt çalışmalarında özellikle grup yollarına ağırlık verilerek sıkı bir çalışma yürütülüyor.

Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 metre eninde 6 bin 500 metre uzunluğundaki yolda asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından program dahilinde asfalt çalışmalarına devam edilecek.

TÜRKOĞLU MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Türkoğlu İlçesi Yeşilyöre-Doluca Grup Yolu’nda filler serim çalışmalarına başladı.

Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada: “Yeşilyöre Doluca arasındaki grup yolunda Akedaş tarafından elektrik direkleri değişimine başlandığından onların yaptığı çalışmaları takip ederek filler serim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeşilyöre-Kırmakaya arasında filler serim ve sıkıştırma çalışmalarımızı tamamladık. Diğer bölümün de tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarına başlayacağız” denilerek bilgi verildi.

HABER FOTOĞRAFLARI

BÜYÜKŞEHİR DEMİRCİLİK-TÜRKÖREN YOLU’NDA…

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Elbistan İlçesi Demircilik-Türkören Grup Yolunda büz atımı ve dolgu çalışmalarına başladı.

Elbistan İlçesinde 7 metre eninde ve 4 kilometre uzunluğundaki Demircilik-Türkören Grup Yolunda yolun viraj kısımlarında dolgu ve büz atımı yapılıyor.

Dolgu ve büz atımı çalışmalarının tamamlanmasının ardından filler serim ve sıkıştırma çalışmaları da tamamlanarak yol asfaltla kaplanacak.

ÇAĞLAYANCERİT’TE MENFEZ ÇALIŞMASI

yeni yapılmakta olan yollarda yol sanat yapılarını da yapan Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Çağlayancerit İlçesi Kale Mahallesi Cemal Obası’nda başlattığı yol yapım çalışmalarında kutu menfez çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda yoldaki düzenleme çalışmalarının yanı sıra kutu menfezler yerleştiriliyor. Kutu menfez yerleştirilmesinin ardından yolda dolgu ve düzenleme çalışmalarına devam edilecek.

BÜYÜKŞEHİR BÜYÜKİMALI GRUP YOLUNDA

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda Büyükimalı-Kaledibi Grup Yolunda alt yapı çalışmalarının aynı sıra büz atım çalışmaları da devam ediyor.

Toplam 13 kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki yolda bir taraftan alt yapı çalışmaları ve büz atımı gerçekleştirilirken, diğer taraftan Büyükimalı-Çakıroğlu yolunda ise filler serim ve sıkıştırma çalışmaları sürdürülüyor.