Sarıçam Belediyesi tarafından yaptırılan Çamlıca Köyü muhtar binası düzenlenen törenle açıldı. Başkan Bilal Uludağ da katılımcılarla birlikte kurdeleyi 'hayırlı olsun' dilekleriyle keserek muhtarlık binasını hizmete açtı.

Çamlıca Köyü'nde düzenlenen açılış törenine Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Kerem Kurt, Çamlıca Muhtarı Sadettin Civan, bazı mahalle muhtarları ile köy halkı katıldı. Başkan Bilal Uludağ, söz verdikleri gibi acil olan ve yerleri olmayan mahalle muhtarlarının hizmet binalarını yapmaya devam ettiklerini kaydetti. Bilal Uludağ, "İnşallah uzun yıllar bu binada hayırlı hizmetler verilir. Her zaman söylediğimiz gibi sizlere hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Söz verdiğimiz vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Çamlıca’ya hizmeti getirmeye devam edeceğiz. Yol. Park hizmetlerimiz de gelecek. Hatta 4 kat daha fazla hizmet göreceksiniz. Göstermiş olduğunuz yakın ilgiye teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Çamlıca Muhtarı Sadettin Civan ise "Başkanımıza köyümüze yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz." diye konuştu. Dualarla yapılan açılışın ardından Muhtar Civan, konuklarına kendi evinin önünde yemek verdi.