Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Samsun'daki kadrolarında önemli görevler üstlenmiş ülkücüler, Atakum'da bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Grup adına konuşma yapan Avukat Alperen Carus, ülkücülerin partisinin MHP olduğunu belirterek, "AK Parti, MHP'den bir çakıl taşı bile götüremez." dedi.

AK Parti'nin tüm Türkiye'de 1 Kasım seçimleri öncesinde MHP oylarına göz diktiğini belirten Av. Alperen Carus, "Bildiğiniz gibi 7 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçim yapılması ve AKP'nin şansını bir daha denemesi mantığıyla yaptığı zorlama sonucu koalisyon hükümetinin kurulamaması nedeniyle ülkemiz bir kez daha erken seçim kararına mecbur bırakılmıştır. Bunun suçu da partimize fatura edilmeye çalışılmaktadır." dedi.

"MHP'YE YAPILAN ALGI YÖNETİMİ GERİ TEPECEK"

AK Parti iktidarının 13 yıldır uygulamış olduğu yanlış politikalar sonucu ülkenin bir beka sorunuyla karşı karşıya kaldığını belirten Carus, "Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti devletine karşılıksız bir aşkla bağlı olan ülkücülerin bu gidişata kayıtsız kalması söz konusu değildir. 1 Kasım seçimlerinde ortaya çıkacak tablo ülkemizin bundan sonraki sınırlarını ve konumunu belirleyecektir. Gelecek nesillerin daha mutlu, daha müreffeh, güçlü ve barış içinde bir ülkede yaşamasını istiyorsak bu kötü gidişe 'dur' demek için hepimizin taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymamız gerektiğini biz ülkücüler çok iyi biliyoruz. AK Parti iktidarının, ülkücü ve milliyetçi fikriyata yapmış olduğu onca taarruz, hakaret ve düşmanlığa rağmen bu seçimler öncesi uygulamaya çalıştığı camiamız üzerindeki olumsuz algı yönetimi hepimiz tarafından ibretle izlenmektedir." diye konuştu.

AK Parti'nin MHP'den bir çakıl taşı bile götüremeyeceğini ifade eden Carus, "Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in de dediği gibi, 'Ülkücülerin partisi MHP'dir' Bunun dışında kendisini eski ülkücü, vesaire gibi sıfatlarla niteleyip, başka partilere ve özellikle AKP'ye oy vereceğini ve destek olacağını deklere eden, şuursuzlar ve mafya bozuntuları tarafımızca dikkatli bir şekilde takip edilmektedir. Bu gibi kişilerin MHP'den bir çakıl taşı dahi götüremeyeceğini herkesin bilmesini isteriz. İşte bizler buradayız. Sessiz çoğunluk gibi görünsek te biz çok sesli bir koronun enstrümanlarıyız. Geçmişten günümüze bu partide görev alan binlerce vatan sevdalısının sadece bir kısmıyız. Buzdağının görünen yüzüyüz. Partimizin, teşkilatlarımızın ve adaylarımızın dimdik arkasındayız. Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin seferberlik emrine uyarak il ve ilçe teşkilatlarımızın emri altında göreve hazırız." şeklinde konuştu.