Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şubesi, Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle kendi hizmet binasında bakıma muhtaç yaşlılara etkinlik düzenledi.

Aktif-Eğitim Sen Samsun Şubesi ile Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi arasında sosyal sorumluluk projesi kapsamında 'Bakıma Muhtaç Yaşlılara Destek ve Hizmet' konulu yapılan etkinlikte önce sendika üyeleri yaşlıları evlerinden aldı, sonra da ağırlamak üzere sendika hizmet binasına götürdü. Kimsesizlerin kimsesi olmaya çalıştıklarını belirten Aktif Eğitim-Sen Samsun Şubesi Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır, "Bu etkinlikle bizler hayata farklı bir pencereden bakma fırsatı yakalarken, kıymetli büyüklerimiz de hatırlanmanın mutluluğunu yaşadı. Memnuniyetleri ve sevinçleri gözlerinden, heyecanlari seslerinden fark edilen büyüklerimizi sendika binamızda ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Aktif Eğitim-Sen olarak sosyal sorumluluk projelerinde ortak hareket etme kararı aldıgımız Kimse Yok Mu Derneği'ne bu buluşmada yardımcı oldukları için teşekkür ediyoruz." dedi.

Sendika üyeleri tarafından hazırlanan gıda paketleri, yemekten sonra bakıma muhtaç yaşlıların evlerine dağıtımı sırasında takdim edildi.