Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan BBP Erzurum milletvekili adayı Erhan Ükelge, sosyal anlamda derin bir kaos ve bir o kadar da endişe verici öfkenin ve nefret ateşinin ortasında olduğunu ifade etti. Ükelge, sınır komşu ülkeler ile ilişkilerin geldiği nokta içler acısı olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Bıçak sırtından geçiyoruz. Sosyal anlamda derin bir kaos ve bir o kadar da endişe verici öfkenin ve nefret ateşinin ortasındayız. Sınır komşularımızla ilişkilerimizin geldiği nokta içler acısı. Ulusal ve uluslararası tüm müttefiklerimizle hısımlıktan hasımlığa dönüşen bir ilişkiler yumağı içerisindeyiz. Değil bir ülke yönetimi bu demden itibaren en ücra mahallede muhtarlık yapamayacak olanlar ülkenin sahibi gibi meydanlarda boy gösterip, kınayıcılıkla meşguller. Bizler hiçbir kınayıcının kınamasından korkmayanlarız, bizler ulusal ve uluslararası her türlü entrika ve kaotik planların dışında olanlarız. Bizler yıllardır yüzde 1 diye küçümsenen ama her dönemde yine her klik tarafından en çok çekinileniz. Bizler Allah’tan başka kimseden korkmayanlar ve yine bizler Allah’tan başka kimsesi olmayanlarız. Talip olduğumuz görevin ağırlığının ve sorumluluğunun bilincindeyiz. Bu bilinç ve bu şuurla yine ve yeniden bu yoldayız. Yolculuğa sabır, yol sonundaki durağa ise sebat içerisindeyiz. İnandığımız hakikat şudur ki; bizler seferle mükellefiz, zafer Allah’ın takdiridir. Abdestimizden şüphemiz yok, her safın namazı ve her kıyamın mücahidiyiz. Tek bir vaadimiz var. O da şudur; Aralarında Allah'ın indirdiğiyle hükmet ve onların hevalarına uyma. Allah'ın sana indirdiklerinin bir kısmından seni şaşırtmamaları için onlardan sakın."

2023 yılını AK Parti hükümeti ile Türkiye’nin göremeyeceğini ifade eden Büyük Birlik Partisi Erzurum milletvekili adayı Serkan Korukçu, Erzurum’un önceden doğunun Paris'i olduğunu şimdi ise en fakir iller arasında olduğunu söyledi.
Korukçu, şöyle konuştu: "Erzurum yıllar öncesi doğunun parisi iken şimdi ise en fakir iller arasında birinci sırda yer alıyor. Bu hükümetle Türkiye 2023 göremez. 14 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti Erzurum için hi.bir çalışma yapmadı. AKP hayallerle vatandaşlarımızı süslü yalanlarla saf yerine kouyorlar. Mevcut hükümet hayal pompalıyor. Tam bağımsız ve güçlü bir Türkiye ülküsü sevdalıları olarak yolumuza devam ediyoruz. Allah’a şükürler olsun ki eğilmedik, bükülmedik. Dik durduk, düz yürüdük. Ne yurt içi, ne yurt dışı hiçbir odaktan icazet ve emir almadık. Bağlantısız ve bağımsız siyaset yaptık. Siyaseti bir menfaat aracı olarak değil, hizmet aracı olarak gördük. Bir saniyesine bile hakim olamayacağımız hayat için fırıldak olmadık. Her zaman özgürlüklerden yana olduk. Yerli, milli ve yüreği bu vatan için çarpan milletvekili adayları olarak oylarınıza talibiz. Algı yönetimlerine direnen, farkı fark eden, meclisteki partilerden ümidini kesen, mevcut partilere kerhen oy verip yeni bir arayış içinde olan, sandığa gitmeyip oy kullanmayan, yarınlarda güven ve huzur içinde yaşamak isteyen tüm seçmenlerimizin oylarına talibiz.”

Büyük Birlik Partisi Erzurum milletvekili adayları Cevat Özer, Erhan Ükelge, Serkan Korukçu, A.Samet Acar, A. Eşref Yılmaz ve Osman Gül ile birlikte fotoğraf çektirdi.