Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, Osmangazi ilçesinde 27 Temmuz-26 Ağustos tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacağı duyuruldu.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; altyapı çalışmaları nedeniyle Osmangazi ilçesi Demirtaş Barbaros mahallesi ve civarında; 27 Temmuz-26 Ağustos tarihleri arasında 08.00-18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacak. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

Öte yandan BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, Yıldırım ilçesinde 27 -28 Temmuz tarihlerinde su kesintisi uygulanacağı bildirildi. BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, altyapı çalışmaları nedeniyle Yıldırım ilçesi Millet mahallesi ve civarında 27-28 Temmuz tarihlerinde 08.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.