Bursagaz 2015 yılını mükemmellik ve verimlilik yılı ilan etti. 2014 yılı çalışmalarını değerlendiren Bursagaz, 2015 yılı çalışmalarını düzenlediği Çalışan Paylaşım Toplantısı’nda tüm çalışanları ile paylaştı.

Enerji sektöründe yenilikçi yaklaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren EWE AG’nin Türkiye’deki en büyük yatırımı olan Bursagaz, başarıyla geçen bir yılı daha değerlendirmek ve 2015 yılında yapılacak olan çalışmaları tüm çalışanları ile paylaşmak amacıyla Crowne Plaza’da Çalışan Paylaşım Toplantısı düzenledi.

Toplantı müdürlüklerin 2014 yılını değerlendirdikleri ve 2015 yılı çalışmalarını duyurdukları sunumlar ile başladı. Toplantıda Tütünsüz Kurum Projesi ile ilgili gelinen nokta anlatılırken 2014 yılında sigarayı bırakan çalışanlara altın hediye edildi. Bunun yanı sıra Kızılay ile birlikte yürütülen kan Bağışı Kampanyası’na destek veren çalışanlara da teşekkür plaketi ve sertifikası takdim edildi. Programda 2014 yılında Bursagaz'ı geliştirecek öneriler vererek öneri değerlendirme sistemi sonucunda dereceye giren çalışanlara ödülleri verildi.

Bursagaz’da 10’uncu yılını dolduran çalışanların da unutulmadığı toplantıda, “Hayatınızın 10 yılı aşkın bölümünü emeklerinizi esirgemeden Bursagaz ile paylaştığınız için teşekkür eder, aynı heyecanla çalışmalarınıza devam etmenizi dileriz” ifadeleriyle 20 kişiye plaket ve saat hediye edildi.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola başarıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını vurgulayarak, tüm Bursagaz çalışanlarına gösterdikleri gayretlerden ve başarılardan dolayı teşekkür etti. 2014 yılında hedeflere ulaşma noktasında yapılan çalışmaları ve bu çalışmalar sonucunda ulaşılan rakamları değerlendiren Tola, Bursagaz’ın dünya klasmanında örnek bir şirket olma vizyonunu yineledi.