Kayserigaz’ın lisanslı maskotu yeşil ejderha Dolgi, okulların yarıyıl tatili için Kayseri Park AVM’de başlattığı tiyatro şenliğini Meysu Outlet’te tamamladı.

Kayserigaz’ın sevimli maskotu, minik yüreklerin kahramanı Dolgi sömestr tatilinde çocukları yalnız bırakmadı. Çocukların tatillerine eğlence katmak, çevreye ve enerjiye dair mesajlar vererek dünyayı daha yaşanabilir kılmak adına sahnelere çıkan Dolgi, son oyununu Meysu Outlet’te sergiledi. Büyük bir katılım ve eğlence ile geçen iki günlük programda, çocuklar Dolgi’nin hareketli danslarıyla eğlenirken, eğitici mesajlarıyla da bilmeleri gereken bilgileri tekrar hatırladı. Oyun sonunda çocuklara verilen karne hediyesi çocuklar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Konuyla ilgili görüşlerini ifade eden Kayserigaz uzmanları, yarıyıl tatili projesi kapsamında Dolgi’yi Kayseri Park ve Meysu Outlet’te sevenleriyle buluşturduklarını belirterek, bu gibi etkinlikler sayesinde Dolgi sevgisinin Kayserili çocuklar arasında katlanarak büyüdüğünü söylediler. İlerleyen günlerde Dolgi’nin tekrar sahne alacağını belirten yetkililer, Dolgi ile tüm haberlere Kayserigaz web sitesinden ya da www.dolgi.com.tr adresinden ulaşabileceklerini belirttiler.