Midyat Mehmet Nezih Erdem Koleji TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkardı. Tüm derslerde soruların tamamını doğru bilen 8. Sınıf öğrencisi Ömer Faruk Ceylan okulun ve ailesinin gurur kaynağı oldu.

2011-2012 eğitim yılında faaliyete başlayan Erdem Koleji açıldığı günden itibaren değişik başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Kentin ilk ve tek özel okulu Özel Mehmet Nezih Erdem Ortaokulu 2014-2015 Eğitim öğretim yılı Kasım ayında yapılan 8. Sınıflar arası liseye geçiş sınavı olan TEOG da Türkiye Birincisi çıkarmayı başardı. Erdem Koleji 8.sınıf öğrencisi olan Ömer Faruk Ceylan, Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, inkılâp tarihi, din kültürü ve İngilizce derslerinden sınavda sorulan toplamda 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu.
Ceylan’ın başarısının ardından akranları; Ali Onur Koç 119, Hazalnur Kızılbulut ve Murat Erol isimli öğrenciler ise 117 doğru yaptılar.
Erdem Koleji Müdürü Salih Aslan, “Öğrencimiz Ömer Faruk Ceylan’a ailesine ve fedakar öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunar başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.