Çarşambalı anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Anaokullu çocukların ve öğrencilerin emniyette ki ziyaretleri renkli görüntülere de sahne oldu.

İlçede bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu, Nene Hatun Anaokulu, Şehit Nuri Pamir İlkokulu Ana Sınıfı ve Yeşilırmak İmam Hatip Okulu çocukları ve öğrencileri sırayla Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar’ı ziyaret etti. Emniyet Müdürü Serdar bütün misafirlerini kapıda karşılayıp kapıda yolcu etti. Öğrenciler ve idareciler ile öğretmenler Emniyet Müdürü aracılığı ile bütün polislerin haftasını ve gününü kutladılar. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar çocuklarla makamda sohbette etti. Çocukların sorularını cevaplayan Serdar daha sonra yaptığı konuşmasında:” hepinizi çok seviyoruz. Sizler geleceğin teminatısınız. Sizlerle gurur duyuyoruz.” dedi. Öğrenciler polislere kendi elleriyle özel paketledikleri şekerleri verip çiçek sundular. Emniyet Müdürü Serdar’da misafirlerine ikramlarda bulunarak hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ziyaretten çıkışta anaokullu çocuklar emniyet müdürlüğünün bahçesinde trafik polisi aracına bindirildiler. Trafik polisi aracına binen, telsizle konuşan ve megafonu kullanan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.