Yenimahalle Belediyesi, hizmet kalitesini başarı belgeleriyle taçlandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Uluslararası Kurumsal Mükemmellik Merkezi (UKMM) tarafından Uluslararası Mükemmellik Ödülü'ne layık görülen Yenimahalle, bu kez de Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) 2 ayrı kalite belgesi aldı.

Yenimahalle Belediyesi Mali Hizmet Müdürlüğü’ne verilen ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teslim edildi.

'ÇALIŞMA AZMİMİZ ARTIYOR'

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran ve Mali Hizmetler Müdürü Nuray Gündemir Altın’la birlikte Baştetkikçi Yusuf Yılmaz ve beraberindeki TSE yetkililerini makamında ağırlayan Yaşar, bu belgelerin daha iyi hizmet için personelin çalışma azmini arttırdığını kaydetti. Belediyenin ilklerin belediyesi olduğunu ifade eden Yaşar, "Göreve geldiğimiz günden beri vatandaşın kaliteli hizmeti alması için çalışıyoruz. Kaynakları verimli kullanarak halka dokunan hizmetlere imza atıyoruz. Bu belgeleri almamıza vesile olan personelimizi kutluyorum." dedi.

YENİMAHALLE 6 AY DENETLENDİ

Baştetkikçi Yusuf Yılmaz ise Yaşar’ı tebrik ederek "Yenimahalle’de halk tarafından sevilen, takdir edilen bir başkansınız. Yenimahalle halkının istek, talep ve beklentilerini azami ölçüde gerçekleştiren bir sistem kurmuşsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

TSE tarafından 6 ay boyunca yapılan denetimler sonunda Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün almaya hak kazandığı ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi, konuşmaların ardından Yaşar’a teslim edildi. Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan ve Yenimahalle’nin hizmet kalitesini tescilleyen belgeler, 3 yıl boyunca geçerliliğini koruyacak.