Sorgun Kaymakamlığı, Sorgun Belediyesi ve Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen 2. Sorgun Tarım fuarının açılışa hazırlanıyor.
Fuarın son durumu ile ilgili Sorgun Belediyesinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Sorgun Kaymakam Vekili Oğuzhan Sargın, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan ile Sorgun Belediyesi ve TSO görevlileri katıldı. Fuarın açılışı ve fuardaki etkinlik ve ihtiyaçların karşılanması görüşülen toplantıda Sorgun Kaymakam Vekili Oğuzhan Sargın, Sorgun’un gelişmesi için üzerlerine düşeni yapacaklarını ve ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, yapılacak olan fuarın ilçenin tanıtımı ve tarımın gelişmesine büyük katkı sağlayacağını belirterek, “İş birliğini güç birliğine dönüştürerek başarılı bir fuar organize edeceğiz.” dedi.
Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, tarım ve hayvancılık konusunda ihtiyaç duyulan her şeyin bulabileceği fuarın, 22 Eylül’de açılacağını, 25 Eylül 2016 akşamına kadar ziyaretçilere açık olacağını belirtti.