Star TV'nin trajik romantik dizisi Yüksek Sosyete 10 Aralık Cumartesi fragmanı yayınlandı. Zengin Kız Fakir Oğlan'ın aşkının anlatıldığı Yüksek Sosyete 24. bölüm fragmanı şok edecek. Yüksek Sosyete yeni bölümde Kerem ve Cansu aşkı hız kesmeden devam edecek. Yüksek Sosyete 24. bölümde Süreyya ve Begüm Kerem ve Cansu aşkını bitirmek için yeni planlarını devreye sokuyor!

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekrana gelen son bölüm ile izleyenlerden tam not alan Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Hakkı Ergök, Aliye Uzunatağan, Taner Barlas yer alıyor. 

Yüksek Sosyete yayınlanan 24. bölüm fragmanında Kerem ve Cansu arasında romantik anlar yaşanmaya devam ediyor. Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Yüksek Sosyete dizisinde Kerem ve Cansu aşkına engel olmak isteyen Süreyya ve Begüm yeni planlarını devreye sokacaktır.

YÜKSEK SOSYETE 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

'Yüksek Sosyete' dizisi final kararı aldı...

Başrollerini Engin Öztürk ile Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Zuhal Olcay, Hakkı Erkök, Taner Barlas ve Aliye Uzunatağan gibi usta oyuncuların da yer aldığı 'Yüksek Sosyete' dizisi bitiyor. star TV'de ekrana gelen 'Yüksek Sosyete' dizisi 3 hafta sonra final yapacak. 'Cesur ve Güzel' dizisinin perşembe akşamları ekrana gelmesinin ardından 'Yüksek Sosyete'nin yayın günü cumartesiye alınmıştı.

YÜKSEK SOSYETE 23. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu, Kerem’in yaptığı büyük fedakarlığı öğrenebilecek mi?

Cansu, Kerem'in tavırlarından şüphelenir ve onu takip etmeye başlar. Fakat bu takip onu hiç bilmediği bir gerçekle karşılaştırır. Cansu; Kerem'in onun için yaptığı büyük bir fedakarlığı öğrenir ve bu iyiliğe kendi imkanlarını kullanarak karşılık verir. Ancak Cansu'nun bu hareketi Kerem'i Süreyya'nın hedefi haline getirir. 

Artık Süreyya'nın tek bir amacı vardır; Cansu ve Kerem'i ayırmak. Bu sırada hastalığıyla boğuşan Bedia, oldukça riskli bir ameliyata girmelidir ama ikna olmaz. Mert hem babaannesinin yanında olmaya hem de Ece'ye hiçbir şey hissettirmemeye çalışır. Levent ve Süreyya cephesinde ise; Cansu Levent'e sürpriz bir ziyarette bulunur. Diğer yandan Metin ve Levent kozlarını paylaşır ama bu durum Süreyya için işleri daha da zorlaştıracaktır.