Zonguldak’ta masa tenisini halkın beğenisine sunmak amacıyla Esas 67 Burda AVM’de iki masalık oyun alanı kuruldu.
Zonguldak Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından dereceye giren öğrencileri ödüllendirmek ve masa tenisini halka sevdirmek amacıyla Esas 67 Burda AVM’de oyun merkezi kuruldu. İki masalık oyun merkezinde dereceye giren öğrenciler de hazır bulundu.
AVM ziyaretçilerine de sunulan oyun merkezinde, katılımcılar masa tenisi oynadı. “İlk Servisten, İlk Set Sayısı” adı altında gerçekleşen 2015-2016 sezonunun sona erdiğini ifade eden Masa Tenisi İl Temsilcisi Haldun Çakan, AVM yöneticilerine teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:
“İlk Servisten, İlk Set Sayısı adı altında 2015-2016 sezonunu kapatırken AVM’de küçük çocuklarımızla beraber masa tenisini sevdirmek ve başarılarımızı daha iyi anlatabilmek adına iki masalık oyun merkezi oluşturduk. Burada sezon içerisinde dereceye giren Fener İlköğretim ve diğer okulların öğrencileri, okul müdürleri, aile birliği ve veliler ile birlikte başarıları onurlandırıldı. Biz de sezon içerisinde yapmış olduğumuz masa tenisi etkinliklerini bu vesile ile halkımıza sergiliyoruz. Masa tenisi 7 yaşından 70 yaşına herkesin oynayabileceği bir oyun. Yaz okullarımız var. Gençlik Spor Hizmetleri’nin yaz okullarında hocalarımızla beraber kurslarımız var. Biz de destek vermekteyiz. Sezon içerisinde yapmış olduğumuz çalışmaları göstermek hem de öğrencilerimizin başarılarına katkıda bulunmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik.”
Programda, dereceye giren öğrencilere tişört hediye edildi.