Bülent Ecevit Üniversitesi’nde hizmete açılan “BEÜFİT” Personal Training Stüdyosu son teknoloji ile üretilen EMS (Electro Muscle Stimulation) sistemine dayalı yeni nesil bir spor deneyimine, kişisel plates ve kişisel fitness çalışmalarıyla uluslararası sertifikaya sahip öğretim elemanları eşliğinde kaliteli ve profesyonel bir spor hizmeti veriyor.
BEÜFİT’e kayıt yaptıran kişilere özel kişisel antrenör atanıyor. Bu antrenörle beraber daha ilk günden vücut kitle indeksi belirlenerek uygun olan ya da yapılmak istenilen branşla ilgili çalışmalara başlanılıyor.
Oluşturulacak kişisel dosya ile tüm gelişim düzenli olarak takip edildiği için antrenmanların verimliliği değerlendirilerek değişiklikler yapılabiliyor. BEÜFİT ve çalışmalarla ilgili bilgiler veren BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gümüş yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“BEÜFİT’te herkese bireysel çalışma programları hazırlanır ve uzman eğitmenlerimiz tarafından bu programlar uygulanır. Buradaki en büyük avantaj antrenmanları doğru bir şekilde hata payı en aza indirgeyerek yapabilecek olmanızdır. Kişisel antrenörle çalışmanın bir diğer avantajı ise, kalori tüketimidir. Özel antrenörle çalışmak demek, antrenmandan kaytaramamak, hareketleri doğru yapmak ve sınırları uzman eşliğinde zorlayabilmek anlamına geldiği için her açıdan avantajlıdır.”
BEÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından açılan “BEÜFİT’le Personal Training: Kişisel Mihabody, Kişisel Pilates ve Kişisel Fitness Kursları” için ayrıntılı bilgi ve kayıt formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://sem.beun.edu.tr/2016/09/beufit/”