Başkan Fırat Görgel liderliğinde, 55 araç ve 130 personelin katılımıyla gece gündüz demeden ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda, sivrisinek, karasinek, pire ve kene gibi zararlıların çoğalmasını önlemek amacıyla belediye ekipleri tüm mahalleleri tek tek ilaçlıyor.

Ilaclama 8

Başkan Fırat Görgel, Kahramanmaraşlılarla Randevusuz Buluşacak! Başkan Fırat Görgel, Kahramanmaraşlılarla Randevusuz Buluşacak!

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte zararlıların artış gösterdiği belirtiliyor. Bu durumun önüne geçmek için Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesindeki ekipleriyle etkin bir mücadele yürütüyor. Belediyenin ilaçlama çalışmaları, sadece halk sağlığını korumakla kalmayıp aynı zamanda salgın hastalıkların yayılmasını da engellemeyi hedefliyor.

Ilaclama 1

Başkan Fırat Görgel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için ilaçlama uygulamalarımız durmaksızın devam ediyor. İnşallah ilaçlanmadık tek bir yer bırakmayacağız" ifadelerini kullandı. Belediye ekiplerinin sahada titizlikle çalışarak Kahramanmaraş'ın daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için gayret gösterdiği vurgulanıyor.