Kahramanmaraş'ta Asfalt Yenileme Çalışması: Başkonuş Caddesi Yenilendi! Kahramanmaraş'ta Asfalt Yenileme Çalışması: Başkonuş Caddesi Yenilendi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmak isteyen vatandaşlara yönelik duyuru yaparak, 22 Nisan ile 7 Mayıs tarihleri arasında Salı ve Cumartesi günleri randevusuz olarak Büyükşehir Belediyesinde ziyaretlerin gerçekleştirileceğini belirtti. Başkan Görgel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu kararın deprem bölgesinde olunması, belediye faaliyetlerinin yoğunluğu ve aciliyeti ile vatandaşlara karşı sorumluluklarının gereği olduğunu vurguladı.

Başkan Görgel, paylaşımında, "Gerek deprem bölgesinde olmamız, gerek belediye faaliyetlerinin yoğunluğu ve aciliyeti, gerekse vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuzun layıkıyla yerine getirilmesi sebebiyle hayırlı olsun ziyaretlerini 22 Nisan ile 7 Mayıs tarihleri arasında Salı ve Cumartesi günleri Büyükşehir Belediyemizde randevusuz olarak gerçekleştireceğiz. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürlerimi sunarım" ifadelerine yer verdi.

Bu duyuruyla vatandaşlar, Başkan Görgel'e hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirmek için belirtilen tarihlerde randevusuz olarak Büyükşehir Belediyesine gelebileceklerdir.

Sosyal Medya