Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, şehirdeki trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yoğun bir denetim programı uyguluyor.

Kahramanmaraş'ta Eş Zamanlı 'Ayar-3' Operasyonu: Sahte Altınlar Ele Geçirildi! Kahramanmaraş'ta Eş Zamanlı 'Ayar-3' Operasyonu: Sahte Altınlar Ele Geçirildi!

Son yapılan incelemelere göre, Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazalarının önemli bir kısmı, sürücülerin hız kurallarına uymamasından kaynaklanıyor. Özellikle araç hızını yol, hava ve trafiğin gerektirdiği şartlara uydurmamak, kavşaklara yaklaşırken hızını azaltmamak ve geçiş önceliğine uymamak gibi ihlaller öne çıkıyor.

Kahramanmaraş-Gaziantep yolunda yapılan denetimlerde, sürücülerin hız limitlerine uyumsuz davrandığı belirlendi. Bu sebeple, şehir içi ve şehirlerarası yollarda sabit ve seyir halinde radarla hız denetimlerinin sürekli olarak gerçekleştirildiği açıklandı.

Whatsapp Image 2024 04 30 At 13.07.32

Trafik ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak, kamunun huzurunu sağlamak ve trafik kazalarını en aza indirmek adına denetimlerine aralıksız devam edeceklerini vurguladı.

Kahramanmaraş'ta trafik kurallarına uymak, sürücülerin ve diğer yol kullanıcılarının güvenliği için önem arz etmektedir.