• DOLAR 32,33 %0.22
  • EURO 35,12 %-0.03
  • ALTIN 2.297,94 %0.90
  • BİST100 9.038 %2.63
  • BITCOIN 71.100 %0.42
  • ETHERIUM 3.583 %-0.55
18°

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü haberleri ve güncel Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü gelişmeleri, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü fotoğrafları ve Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta, uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatına yönelik operasyon düzenlendi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri, çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 96 kişiyi gözaltına aldı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından bir hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonel faaliyetler kapsamında 138 kişi yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, okul önlerinde, çevrelerinde bulunan park/bahçe ve metruk binalarda gerçekleştirilen kontrollerle uyuşturucu...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği operasyonlarla 130 kişiyi yakalayarak adli makamlara sevk etti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda artan dolandırıcılık olaylarına karşı gerçekleştirdikleri ortak operasyonla,...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Kaçakçılık Operasyonu: Sigara ve Cep Telefonu Ticareti Yapan 2 Kişi Gözaltına Alındı!

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde son bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği operasyonlarla çeşitli suçlardan aranan 79 kişi ile uyuşturucu ticareti...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla şehirlerarası karayollarında drone ile denetim yapacak.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 6 zanlı tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada gerçekleştirdikleri operasyonlarda toplamda 128 kişiyi yakalayarak adli makamlara sevk etti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen başarılı bir operasyon sonucunda, polis ekipleri uyuşturucu ticareti yapan bir şüpheliyi suçüstü yakaladı.