• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
26°

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü haberleri ve güncel Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü gelişmeleri, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü fotoğrafları ve Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, 27 Mayıs-3 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarla çeşitli suçlardan aranan 123 suçluyu yakalayarak gözaltına aldı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş Dahil 34 İlde Gerçekleştirilen 'Sibergöz-40' Operasyonlarında 181 Şüpheli Gözaltına Alındı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, kazaları en aza indirmek amacıyla düzenli denetimlerini sürdürüyor.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen istihbarat çalışmaları sonucunda çeşitli suçlardan aranması bulunan 28 kişi yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Kaçakçılık Operasyonu: Sigara ve Cep Telefonu Ticareti Yapan 2 Kişi Gözaltına Alındı!

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde son bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği operasyonlarla çeşitli suçlardan aranan 79 kişi ile uyuşturucu ticareti...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla şehirlerarası karayollarında drone ile denetim yapacak.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 6 zanlı tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada gerçekleştirdikleri operasyonlarda toplamda 128 kişiyi yakalayarak adli makamlara sevk etti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen başarılı bir operasyon sonucunda, polis ekipleri uyuşturucu ticareti yapan bir şüpheliyi suçüstü yakaladı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aralarında çocuk katili olduğu belirtilen ve çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan şahıslara yönelik başarılı bir...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş Emniyeti, operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Son bir hafta içinde Kahramanmaraş'ta 147 şüpheli Yakalandı, 37'si tutuklanarak cezaevine gönderildi!