Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medyadan hızlı trenle ilgili bir açıklama yaptı. Karaismailoğlu'nun paylaşımına bir vatandaş tepki gösterdi. 

Karaismailoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattında çalışmalarımız devam ediyor! Projemiz, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerini birbirine bağlayacak! Şimdiden hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Hızlı Trenin aktarmasız olarak doğrudan Kahramanmaraş'a geleceği sözü verilmesine rağmen bu yönde hiç bir çalışma yapılmamasına tepki gösteren bazı vatandaşlar ise Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'na şöyle seslendiler:

"K. Maraş soz verdi hızlı tren icin 10 yil oldu ve şimdi projede yok sen yüzde 78 oy al sonra sözünde durma helal olsun diyelim demi"

"Kahramanmaraş nerede sayın başkanım"

"Kahramanmaraş,Hataydada aynı şekilde birgün bu yollara yolunuz düşerse şöföre sür bakalım diyelim. Bölge müdürlüklerinin ne yaptığını anlarsınız.Bizim bu bölgeler çok sahipsiz bizim seçtiklerimiz bizim sorunlarımıza pek kulak vermiyor beraber bir çarede bulursak ne mutlu o zaman"

2022-08-12_00-44-26