• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,14 %-0.14
  • ALTIN 2.241,04 %-0.11
  • BİST100 %
  • BITCOIN 64.888 %-4.9
  • ETHERIUM 3.368 %-6.68
13°

Mersin Haberleri

mersin haberleri ve güncel mersin gelişmeleri, mersin ile ilgili tüm video, mersin fotoğrafları ve mersin haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Mersin'in Toroslar ilçesinde bulunan bir ortaokulda 6 öğrenciyi istismar ettiği iddia edilen müdür yardımcısı tutuklandı.

GÜNCEL

Mersin'de 3 yaşındaki Müslüma Yağal'a tecavüz edip öldüren ve biyolojik olarak hem babası hem dedesi olan 73 yaşındaki Hasan Yağal'a...

ÜÇÜNCÜ SAYFA

Mersin'de yaşanan acı olayda, polis memuru Mustafa Yıldır, bir yıl önce boşandığı eski eşi Merve Bayer'i öldürdükten sonra intihar etti.

ASAYİŞ

Mersin'den gelen şok edici görüntüler, sosyal medyada infiale neden oldu. Ç.M.Ö. isimli kadın, 3 yaşındaki kızına içki içirip alkollü bir...

ASAYİŞ

Mersin'in Aydıncık ilçesinde şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi yaralandı.

ÜÇÜNCÜ SAYFA

Mersin'in Tarsus ilçesinde eşini satırla öldürüp 5 yaşındaki torunuyla kaçan zanlı, polisin başarılı operasyonu sonucu Yenice Mahallesi'nde yakalandı.

ÜÇÜNCÜ SAYFA

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kız arkadaşını öldüren cani, Kahramanmaraş'ta güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Mersin'in Toroslar ilçesinde yaşanan dehşete düşüren olayda, tapu anlaşmazlığı nedeniyle tartışan abla ve kardeş hayatını kaybetti.

GÜNCEL

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvuran aile, 1 Aralık'ta kaybolan 38 yaşındaki Güldane Taşhan'ı bulmaya çalışıyor.