Balıkesir'in Kepsut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, KahramanmaraşUzman Çavuş Ali Rıza Kamalak'ın ailesiyle birlikte hayatını kaybetmesi üzüntüye neden oldu.

Kamalak'ın yönetimindeki otomobil, Hotaşlar Mahallesi'nde seyir halindeki bir TIR'la çarpıştı.

Kazada, araç kullanılamaz hale gelirken, Kamalak'ın eşi Kevser ve oğlu Yiğit Asaf Kamalak olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan Uzman Çavuş Ali Rıza Kamalak ise derhal hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kahramanmaraş'ta Otomobil Suya Uçtu: 24 Yaşındaki Genç Kayıp! Kahramanmaraş'ta Otomobil Suya Uçtu: 24 Yaşındaki Genç Kayıp!

Olay yerinde inceleme yapıldıktan sonra anne ve oğlun cenazeleri, aynı hastanenin morguna götürüldü. TIR sürücüsü M.A, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Uzman Çavuş Kamalak (28), eşi Kevser (24) ve 6 aylık oğlu Yiğit Asaf Kamalak'ın naaşları, havayoluyla getirildikleri kentte yakınları tarafından karşılandı. Onikişubat ilçesine bağlı Kerimli Mahallesi'ne götürülen cenazeler, öncelikle babaevinde helallik alındıktan sonra mahalle meydanına nakledildi. Burada düzenlenen cenaze namazının ardından Kamalak ailesi, bir araya gelerek mahalle mezarlığında yan yana defnedildi. Törene, ailenin yakınlarına ek olarak Onikişubat İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Mustafa Öztürk, diğer ilgililer ve bölge halkı da katılım gösterdi.