Kirişçi: 'Rezerv alanlar oluşturuldu, yepyeni bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz' Kirişçi: 'Rezerv alanlar oluşturuldu, yepyeni bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz'

Beypazarı Soda adına yapılan açıklamada, Beypazarı Doğal Maden Suyu'nun uluslararası arenada saygın bir marka olduğu ve 30'dan fazla ülkeye ihracat yapılarak birçok kalite ödülü aldığı belirtildi. Şirket, ürünlerinin düzenli olarak Sağlık Bakanlığı tarafından denetlendiğini ve analizlerinin yapıldığını ifade etti.

Açıklamada, farklı ülkelerin ve uluslararası kuruluşların içme suyuyla ilgili kalite standartlarının farklılık gösterebileceği ve Beypazarı markasının bu standartlara uygun olduğu vurgulandı. İçme suyundaki bor miktarı için belirlenen sağlık temelli düzenleyici sınırların farklı ülkelerde ve kuruluşlarca değişiklik gösterebileceği ifade edildi.

Beypazarı Şirketi, İsviçre kaynaklı haberin, ürün hakkında yanlış algı oluşturulmasına yönelik bir çaba olduğunu savunurken, tüketicilerin doğru bilgiye ulaşabilmesi için şeffaf bir iletişim politikası izlediklerini belirtti. Şirket, güvenini koruyan ve desteğini esirgemeyen tüketicilere teşekkür etti ve doğru bilgiyi paylaşabilmek adına basın mensuplarıyla işbirliği içinde olduklarını ifade etti.