• DOLAR 32,48 %0.17
  • EURO 34,96 %0.13
  • ALTIN 2.440,31 %0.22
  • BİST100 10.083 %1.69
  • BITCOIN 62.940 %-1.05
  • ETHERIUM 3.173 %-3.99
18°
1 saat önce ÜÇÜNCÜ SAYFA

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde 25 yaşındaki genç kadın, tabancayla kendini göğsünden vurarak intihar etti.

2 saat önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Gayberli Mahallesi'nde bulunan bir ahşap fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen 10 itfaiye aracı ve 50 personel, yangına müdahale etmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

2 saat önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde depremlerden hasar alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden çöktü.

3 saat önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından 15 ay boyunca kayıp olan sağlık çalışanı Arzu Şirikçi'nin cesedi sonunda bulundu.

6 saat önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek Kahramanmaraş'ta hasar gören tarihi yapıların restorasyon süreçlerini ele aldı. Gerçekleşen görüşmede, Tarihi Maraş Kalesi, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi, Kapalı Çarşı, Ulu Camii, Taşhan ve Saraçhane Camii gibi önemli yapıların restorasyon projeleri hakkında detaylı bilgi paylaşıldı.

7 saat önce Yemek

Misafirlerinizi şaşırtacak ve damaklarını şenlendirecek 5 özel tarifle tanışmaya hazır mısınız? Evde kolayca yapabileceğiniz bu tariflerle, pastane lezzetini sofranıza taşıyın! Sultan Sarması, Dev Çikolata Parçacıklı Kurabiye, Magnolia, Pavlova Tatlısı ve 4 Malzemeli Brownie... Her biri ayrı bir lezzet şöleni sunuyor. Şimdi, mutfağınızda büyülü bir tatlı yolculuğuna çıkma zamanı!

11 saat önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde İstasyon Mahallesi'nde meydana gelen kavgada bir kişi silahla vurularak yaralandı.

14 saat önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarla önemli bir başarı elde etti.

15 saat önce Sağlık

Karpuz, yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden biridir. Büyük, su dolu ve tatlı etiyle sıcak günlerde serinletici bir lezzet sunar. Ancak karpuz sadece ferahlatıcı bir tatlı değil, aynı zamanda sağlık açısından da birçok fayda sağlar. İşte karpuzun sağlık yararları ve daha fazlası:

15 saat önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, depremlerin ardından yapımına başlanan köy evleri inşaatında çalışan işçilerin kaldıkları konteynerlerde yangın çıktı.