İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yaşanan trajik olayda, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekili aday adayı olan avukat Fatih Gürbüz Karakoyunlu, evinde 14 yaşındaki oğlu tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay, Meclis Mahallesi Teraziler Caddesi'nde bulunan ailelerinin evinde meydana geldi. Polis ve sağlık ekiplerinin, bıçaklı cinayet ihbarı üzerine olay yerine ulaştığı belirtildi.

Kahramanmaraş Polisi Bir Haftada 111 Şüpheliyi Yakaladı! Kahramanmaraş Polisi Bir Haftada 111 Şüpheliyi Yakaladı!

İncelemeler sonucunda avukat Fatih Gürbüz Karakoyunlu'nun sırtından, boynundan ve kollarından aldığı bıçak darbeleriyle yaşamını yitirdiği tespit edildi. Eşi, olay günü evden çıktıklarını, oğlunun telefonunu unutması üzerine geri döndüğünü ve daha sonra elleri kanlı bir şekilde koşarak evden çıktığını ifade etti.

Polis ekipleri, olayın şüphelisi olarak belirlenen 14 yaşındaki oğlu K. Karakoyunlu'nu, Baraj Yolu Caddesi'nde bir akaryakıt istasyonunda yakaladı. Gözaltına alınan genç, ellerindeki hafif kesikler nedeniyle hastaneye sevk edildi.

Hayatını kaybeden avukat Fatih Gürbüz Karakoyunlu'nun, geçmişte CHP'den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğu ve seçimlerde adaylık sürecini tamamladığı öğrenildi.