Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları sezonun ikinci yarısına komedi-gerilim türündeki ‘Bay Kolpert’ ile “perde” dedi. Oyuncular performanslarıyla ayakta alkışlanırken Başkan Soner Çetin duygularını, “Bu kadar güzelini beklemiyordum” diyerek dile getirdi.

Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Alman yazar David Gieselmann’ın gerilim-komedi türündeki oyunu “Bay Kolpert” ile sezona Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde başladı. İnsan olma değerlerini kaybetme üzerine kurgulanan oyunda heyecan ve gerilim kara komediyle harmanlanarak sahneye taşındı. Adana’da ilk kez sahnelenen oyunu Adana Devlet Tiyatrosu’ndan sanatçı Murat Aslan yönetti; Salih Akbalı, Dilek Kont, Mehmet Avcı, Burak Zerayalp, Ahmet Eldek ve Zeynep Ak sahne performanslarıyla ayakta alkışlandı.

Oyunu izleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin oyunculara ve tiyatro ekibine çiçek vererek tebrik etti. Çetin, “Doğrusunu söylemem gerekirse bu kadar güzelini beklemiyordum. Çukurova’nın kültür-sanat ve festivaller kenti olacağını boşuna söylemedik.” dedi.