Food & Music Fest, gastronomi ve lezzet üzerine bugüne kadar Anadolu’da eşine rastlanmamış bir şehir festivali olarak Ekim ayının ilk haftasında Adana’da gerçekleşecek.
Coca-Cola’nın ana partnerliğinde gerçekleşecek festival, 1-8 Ekim tarihleri arasındaki Lezzet Haftası’nın son gününde, 9 Ekim Pazar günü, ’büyük ziyafet’le ulaşacak. Seyhan Nehri kıyısında açık havada, Adana’nın nefis ekim havasında gerçekleşecek ziyafet, aralıksız 10 saat sürecek ve sınırsız tadımlık lezzetler, müzik grupları ile eğlenceye yer verecek.
Büyük ziyafete, Adana’nın dillere destan yerel mutfağının önderleri kadar dünya mutfağından  kentin önde gelen lezzet markaları da tadım stantlarıyla katılacak. Yerli ve yabancı müzik gruplarının sahne alacağı ziyafet, akşama doğru ünlü DJ’lerin yer alacağı bir after-hour parti ile son bulacak. Festivalin müzikal programında ABD’de müzik yaşantısına devam eden müzik devrimcisi grup Spy from Cairo, türler arası müziğiyle ön plana çıkan Luxus ve İbrahim Abiler Caz Orkestrası Adanalılara ve festival için kente gelenlere müzik ziyafeti çekecek.
9 Ekim günü gerçekleşecek Büyük Ziyafet için tüm konuklar festival alanındaki sayısız  tadımlık yiyecek, alkolsüz içecek ve konserlerden  alacakları tek bir biletle gün boyu faydalanabilecek.
Biletler, Biletix ve tüm katılımcı işletmelerde. Katılımcı işletmelerin tam listesi ve program detayları foodfestadana.com adresinde.