Türk Kızılayı, Adana’da Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in anlatılmasının amaçlandığı, 1989 yılından beri gerçekleştirilen ve bu yıl "Gelin birlik olalım" çağrısıyla kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından, Sabancı Merkez Camisi ile Abidin Üçgül Camisi’nde, Cuma namazı çıkışı vatandaşlara aşure ve pilav ikram etti.
Etkinliğe katılan vatandaşlar, aşurelerini yedikten sonra, Türk Kızılayı’nın titizlikle yürüttüğü kan ve kök hücre kampanyasına bağışta bulundu.
Kızılay Adana Şubesi yöneticileri ile Kızılay dostlarının katıldığı etkinlikte konuşan Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, "Bu yıl ‘Gelin birlik olalım’ çağrısıyla kutlanan Kutlu Doğum Haftası’na biz de birlik çağrısı ile destek vermek istedik. Erdemli peygamberimizi daha iyi anlamak,barışı egemen kılmak için birliğimizi daha iyi pekiştirmek için bu anlamlı günlerin kıymetini bilmeli peygamberimizi daha iyi anlayıp takip etmeliyiz. Burada kan ve kök hücre bağışlayan, bizimle birlik olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.