Kozan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Adana Büyükşehir Belediyesi, Kozan Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu'nca Kozan İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nda, İsmet Atlı anısına karakucak güreş turnuvası düzenledi.

Büyükler ve minik yıldızlar kategorilerinde 406 güreşçinin katıldığı turnuvada, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, tertip komitesi tarafından güreş ağası seçildi. 28 bin 750 lira ödül ve madalya dağıtılan turnuvada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sporcusu Halil İbrahim Erdine'yi mağlup eden Adana Büyükşehir Belediyesi sporcusu Ali İhsan Arıç, başpehlivan oldu. Üçüncülüğü ise Sivas'tan Sefa Güngör elde etti.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, spor yapmanın cesaret, ahlak, çalışma, medeniyet, inanç ve ideal gerektirdiğini ifade ederek, "Merhum olimpiyat şampiyonumuz İsmet Atlı, böyle bir sporcuydu. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz güreşleri inşallah geleneksel hale getireceğiz ve Atlı'nın adını yaşatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Dereceye giren sporculara madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.

Etkinliğe, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve bazı MHP Adana milletvekili adayları ile vatandaşlar katıldı.